Moja Korpa

 x 

Korpa je prazna.

Uslovi korišćenja i prodajeConto Bene jeans online shop
No image set

Uslovi korišćenja i prodaje

 

Na osnovu odredbe  čl. 13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014)  Društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge ''Conto Bene Jeans'''d.o.o,  obaveštava svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta:

 

  1. da se prodaja robe putem internet sajta www.contobenejeans.com  obavlja u okviru registrovane delatnosti Društvo za trgovinu, proizvodnju i usluge ''Conto Bene Jeans'''d.o.o, Registarski pro MB.BD 139199/2007 tel. 020 000 000; gde je adresa za reklamacije: webshop@contobenejeans.com
  2. da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.contobenejeans.com
  3. da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal
  4. da se trošak isporuke naknadno obračunva u korpi web prodavnice, u iznosu od 350rsd.
  5. da poručenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana na način koji je definian ovde.
  6. da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice  www.contobenejeans.com može platiti pouzećem gotovinski prilikom preuzimanja.
  7. da u slučaju prijema robe potrošač uvidi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni na način koji je definisan ovde.
  8. da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu u roku od 14 dana na način koji je definisan ovde.
  9. da za robu koja je poručena putem internet prodavnice www.contobenejeans.com  potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod na način koji je definisan ovde. 


Sa poštovanjem,
Vaš Conto Bene jenas


O nama
Contact